Ward Van Steenkiste is gelegen te Hooglede.

 

We zijn gespecialiseerd in lassen, staalconstructies,  aluconstructies en inoxconstructies zoals,

trapleuningen, ballustrades, handgrepen, staal- aluminium en inoxconstructies, enz..... en dit alles op maat.

 

Ward V.S. in Hooglede: premium relingen, balustrades en leuningen in inox

 

Veiligheid en schoonheid

Gaat u bouwen of verbouwen en installeert u een nieuwe, mooie trap? Of is de balustrade op het terras dringend aan vervanging toe? Vertrouw dan op echte stielmannen om uw relingen, balustrades en leuningen professioneel en duurzaam te vervaardigen.

Ward V.S. in Hooglede is expert in de fabricage van leuningen, relingen en balustrades in inox in Vlaanderen. Elk project krijgt de zorg die het verdient en al onze producten worden op maat gemaakt in eigen atelier. We specialiseerden ons in producten in inox, een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat een leven lang meegaat – en prachtig oogt bovendien.

Maar we combineren veiligheid en schoonheid met meerdere materialen. Ook staal is van toepassing die we perfect beheersen. Bedrijven en particulieren in Vlaanderen rekenen op 1 team om hun balustrades, relingen en leuningen in inox of staal te leveren, te maken en te plaatsen: Ward V.S. in Hooglede.

 

Onderhoudsvriendelijke, duurzame trapleuningen

Trapleuningen en balustrades in inox zijn uitermate geschikt voor woningen, bedrijven, kantoren en openbare instellingen. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook eenvoudig te onderhouden, ontzettend duurzaam en bestand tegen weer en wind. Wanneer ze gemaakt en geplaatst worden door echte vakmannen, betekenen ze een praktische meerwaarde voor uw woning of gebouw.

 

Balustrades, trapleuningen en relingen in inox, staal of aluminium worden vaak gebruikt voor:

De afbakening van terrassen aan appartementsgebouwen

Een veilige leuning voor trappen

Het afbakenen van open ruimtes

Steun aan hellingen in ziekenhuizen of openbare gebouwen

 

Aarzel niet en bestel jouw leuning, reling of balustrade in inox

En het beste? Dankzij Ward V.S. bestelt u leuningen, relingen en balustrades aan scherpe prijzen. Ons team van vakmannen levert snel en grondig kwaliteitswerk af – altijd op maat vervaardigd in eigen atelier. Ward V.S. biedt u een doortastende, flexibele en persoonlijke service.

Bekijkt u onze prijzen? Weet dan goed dat alles in de prijs is inbegrepen: fabricage, levering én plaatsing. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wilt u uw gratis offerte aanvragen? Dan komen we bij u thuis om uw project te bespreken en alles tot in detail op te meten.

Meer weten? Surf dan snel naar onze contactpagina en contacteer ons voor meer informatie.